Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Busquem invertir en projectes en fase de creació o creixement

Currahee

 • CURRAHEE HOLDING SL neix amb vocació d'abordar el futur empresarial de la família Pedret Ventosa, seguint un protocol familiar que fomenta essencialment la visió emprenedora.

  En compliment dels acords del seu protocol familiar, agrupa les seves actuals i futures participacions accionarials sota l'estructura de CURRAHEE HOLDING SL.

  La família Pedret està present en el món de la fabricació de vidre al Masnou des de l'any 1931, en el què l'avi de l'actual generació, fundà la cooperativa vidriera La Primitiva. En l'actualitat l'empresa RAMON CLEMENTE SA es dedica a la fabricació de vidre per perfumeria i cosmètica. També participa, des dels anys seixanta, al sector del Real Estate a través d’ADEVIPE SA, dedicada fonamentalment al lloguer de pisos.

 • Què fem?

  Creiem que el llegat familiar ha de tenir una dimensió més global i la família empresària ha de fomentar la creació de valor compartit, participant de negocis d'altres sectors i de persones alienes a la família.

  A través de la holding CURRAHEE busquem invertir en projectes emprenedors i/o empreses en fase de creació o creixement, aportant recursos econòmics (amb imports d'entre 10.000€ i 100.000€ anuals) però també coneixements i una llarga experiència empresarial. 

  Tenim voluntat de participar activament en el govern de les empreses participades, aquelles qüestions on puguem ser útils, però sense intervenir necessàriament en la gestió del dia a dia.

Com funciona?

Finançament

Aportem recursos econòmics amb imports d'entre 10.000€ i 100.000€ anuals.

Know how

T'assessorem i aportem el nostre coneixement i una llarga experiència empresarial.

Implicació

T'acompanyem en aquest procés de creació i creixement, però sense intervenir necessàriament en la gestió del dia a dia.